Rij2op5 seizoen van start in Leeuwarden

E-bike proberen

(Bron: Leeuwarden-vrijbaan)

Ook dit voorjaar biedt Werk Slim, Reis Slim in samenwerking met de Fietsersbond de succesvolle fietsstimuleringscampagne Rij2op5 opnieuw aan bij bedrijven in Leeuwarden.

Tot € 1.500,- besparen per nieuwe fietsende medewerker
De kant-en-klare fietsstimuleringscampagne Rij2op5 verleidt automobilisten die dicht bij hun werk wonen om de fiets te (her)ontdekken als vervoersmiddel. Fietsende medewerkers leveren bedrijven tot wel € 1.500,- per medewerker per jaar op.
Een groot aantal medewerkers dat tot 15 km van het werk woont, pakt altijd de auto. Als deze medewerkers 2 van de 5 werkdagen per week gaan fietsen, dan maakt dit al een groot verschil in kostenbesparing, bereikbaarheid, vitaliteit en duurzaamheid.
Speciaal voor MKB
Rij2op5 wordt dit jaar speciaal aangeboden aan MKB bedrijven met 25-250 medewerkers. De campagne wordt wederom aangeboden aan de convenantpartners van Werk Slim, Reis Slim. In 2011 en 2012 deden al 22 bedrijven mee met de succesvolle campagne.
Wat krijgt u van Rij2op5?
Nieuwsgierig naar de inhoud van de campagne en de voordelen voor u als MKB’er of convenantpartner? Lees het op de projectpagina van Werk Slim, Reis Slim. Meer informatie over de landelijke Rij2op5 campagne vindt u op de website van Rij2op5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten